Klaar voor ons aanbod?

Adem in.

Adem uit.

En laat je mooiste glimlach zien.


Of je nu sterker, gespierder of leniger wil worden, of je gewoon bij ons langskomt om plezier te maken. Steeds welkom! 


Zowel kinderen als volwassenen.


 Eén ding is zeker, je gaat steeds met een goed gevoel buiten.

Aanbod kinderen

Toffe workshops familieyoga in de buurt

Wie even tijd wil maken voor elkaar en aan yoga wil doen met het ganse gezin, kan vanaf nu zijn gading vinden in onze workshops familieyoga. Enige voorkennis van yoga is niet noodzakelijk, zin om te bewegen en te ontspannen des te meer.  Geniet van een uurtje beweging, rust en relaxatie met je dierbaren.


Voor wie? Voor kinderen van 4 jaar tot 12 jaar en hun begeleiders


Prijs? 10€ per deelnemer 


Wanneer?

zaterdag 4 mei 2019 om 10u30
in Bodycomplex Humbeek


zondag 5 mei 2019 om 15u

in Studio World Vilvoorde

zaterdag 18 mei om 10u
in Charleroyhoeve Grimbergen

Kinder(tiener)yoga in Humbeek

Elke woensdag yoga voor kids and teens in Bodycomplex Humbeek
(Kerkstraat 11-13) 


Voorkennis van yoga is niet nodig. De yogahoudingen, relaxatie- en ademhalingsoefeningen worden spelenderwijze aangeleerd. Het gaat ons vooral om samen plezier maken en terwijl ons lichaam beter leren kennen.

Het lichaam van opgroeide kinderen en tieners is onderhevig aan vele verandering. Yoga kan je kind helpen hiermee om te gaan. De houdingen, relaxatie-oefeningen en visualisaties zijn aangepast aan hun rijke innerlijke leefwereld. Zo komen ze beter en gemakkelijker tot rust - wanneer ze hier nood aan zouden hebben - en leren ze hun veranderende lichaam beter kennen en dus ook accepteren.
 

10€ per losse les of
8€ per beurt op de tienbeurtenkaart 

Elke woensdagnamiddag 
van 14u tot 15u
(behalve in de schoolvakanties) 
voor kinderen van 8 à 9 jaar tot 13 jaar.

Yogakampjes op Zorgboer-derij Huppeldepup Humbeek

Bij ons kan je in de vakanties terecht voor een aantal leuke en goedgevulde yoga speel- en creadagen. We doen véél aan yoga, wandelen en mediteren in de natuur en knutselen erop los. Kortom, we leven ons de hele dag zeer creatief uit. Leer om snel en vlot weer dicht bij jezelf te komen op deze speciale en intieme yogadagen (in kleine groepjes). 

Het volgende kampje gaat door:
van maandag 26 augustus tot en met vrijdag 30 augustus.

Opgelet! Reservaties en online inschrijvingen verlopen enkel via de website van de zorgboerderij. Er zijn nog maar enkele plaatsjes vrij. Check snel het aanbod en de beschikbaarheid op www.huppeldepup-vzw.be

Baby, dreumes, peuter 

Jong geleerd is oud gedaan. Ook de allerkleinsten kunnen zalig genieten van lichaamsbeweging onder de vorm van yoga. Geschikt voor schatjes vanaf 2 maanden tot de leeftijd van ongeveer 2,5 jaar.


Prijs: 15€ per workshop


Plaats: 

Studio World Tree, Steenkaai 44D, 1800 Vilvoorde


Data: 

aankomende data volgen 


Relax in de klas

Op aanvraag verzorgen we diverse workshops in scholen en op naschoolse activiteiten.

Er zijn paketten op maat van elke (klas)groep en dit van van kleuterleeftijd tot tiener. Yoga, stoelyoga, stretching, mindfulness, relaxatie, ademhalingsoefeningen, ... alles is mogelijk. 

Herkenbare en reproduceerbare oefeningen aan om via lichaams- en ademhalingsoefeningen in de klas en/of achter je bureaustoel bij je thuis te doen worden aangereikt.

 


Yoga op je verjaardagsfeestje? Why not?

Wie wil niet dat zijn verjaardagsfeestje of andere feestelijke gelegenheid opgeleukt wordt door een spannend, romantisch, uitdagend of relaxerend yoga-avontuur? 

We komen naar je toe met alle nodige materialen. Jullie hoeven niets te doen, behalve te genieten van een yoga-sessie speciaal op maat van het feestvarken.
 
Duur volledig afhankelijk van de wensen van de feestvierders.


Wobbelyoga

Vanaf heden kan je je komen uitleven op een wel héél speciale manier van yoga-beoefening. We gaan aan de slag met de wiebelplank. 

Het wordt een hele uitdaging om het evenwicht van de yoga-houdingen te vinden en te behouden op deze schommelende balansborden. Plezier gegarandeerd.


Geïnteresseerd in een portie "Wobbel 'till you drobbel"? Kijk hieronder voor meer info:


Waar, Wanneer en Wie?
nieuwe data volgen


(De wobbelyoga kan ook op aanvraag in een privé-yogales - dit steeds op afspraak.)

Therapeutische yoga-begeleiding (individueel)

Van kleuter tot tiener. Sessies één op één. Met de bedoeling dieper en gerichter (als het ware bijna therapeutisch) te gaan werken. Houdingen en ademhalingsoefeningen worden aangeleerd in functie van de behoefte van het kind op het geijkte moment. Ideaal voor (hoog)sensitieve kinderen, bij AD(H)D, faalangst, examenstress ... 

Yoga kan je weer vleugels geven :-)


Steeds op afspraak.

Shiatsu voor kinderen

Shiatsu is een Japanse techniek waarbij middels zachte druk op het lichaam het zelfhelend vermogen van het lichaam van gezonde kinderen wordt aangesproken. Naargelang de manier van werken kan de behandeling rust brengen of meer focus en energie.

Bij stressgevoelige kindjes, AD(H)D, verstoord slaappatroon, (hoog)sensitiviteit. Een behandeling duurt gemiddeld 45 minuten, maar kan variëren van 30 minuten tot zelfs langer dan een uur, naargelang de behoefte van het individu op dat specifiek moment. 

Shiatsu wordt steeds bovenop de kleding gegeven.


Steeds op afspraak.

Aanbod volwassenen

Active Flow Yoga

Elke maandag 
van 19u30 tot 20u30 
in Bodycomplex 

Elke vrijdag
van 19u30 tot 20u30
in S-Line Fitness 


In deze iets actievere vorm van hatha yoga gaan we van asana (= houding) naar asana in een vloeiende beweging ( = flow of vinyasa) en werken we de hele les naar een bepaalde eindpose toe. Elke sessie is anders. In sommige lessen wordt gefocust op evenwicht, in andere dan weer op kracht of souplesse. Sommige lessen zijn vurig en pittig, andere zijn eerder rustig en zacht. 


Voor elkeen wat wils in deze wekelijkse vinyasa yoga training.

Soft Flow Yoga

Elke maandag 
van 20u30 tot 21u30 
in Bodycomplex

Een wekelijkse afspraak met deze soft flow yoga brengt je helemaal tot rust. We maken welgemeend onze agenda vrij voor een uurtje quality time voor en met onszelf. De buikademhaling en relaxatie zijn de rode draad doorheen deze lessen. In deze vorm van yin yoga blijven we net lang genoeg in een pose om volledig tot rust te komen en om ons bindweefsel zacht, maar effectief te laten rekken. Gewrichten en spieren worden soepeler en gezonder, rugklachten worden verminderd. 


Een weldaad voor lichaam én geest.

Yogalates

Elke donderdag

van 19u30 tot 20u30 
in Bodycomplex 


Deze populaire (nieuwere) vorm van yoga wordt uitgeoefend op een matje en verenigt het beste van yoga en pilates. In yogalates gaan we van oefening naar oefening in een zachte en soms pittige flow-beweging, met de bedoeling het gehele lichaam te verstevigen. Buik, billen en benen komen zeker aan bod en ook armen en schouders moeten eraan geloven. Met af en toe een gepaste stretching als intermezzo. 

Een echte aanrader voor wie houdt van een total body workout, maar toch met de rust en sereniteit van een yogales.

Stretch Yoga

Elke donderdag
van 20u30 tot 21u30 
in Bodycomplex


Stretching is in deze tijden meer van belang dan ooit. We staan op, stappen in onze wagen, zitten of staan vervolgens uren op ons werk, rijden met onze wagen terug naar huis en vinden onze welverdiende ontspanning in de zetel voor de TV. In deze les blijven we een aantal minuten in een houding liggen. Zo worden spieren en gewrichten gestretcht waarvan je misschien het bestaan niet eens meer afwist. Ideaal bij lage rugpijn, verkorte hamstrings, stijve nek, pijnlijke en stramme schouders.


Stretch yoga is zeer efficiënt voor blessurepreventie bij voetballers, basketters, lopers ...

Pilates

Elke dinsdag én donderdag

van 12u30 tot 13u30 
in Studio World Tree  


Deze populaire vorm van lichaamsbeweging wordt uitgeoefend op een matje en laat je repetitieve reeksen van pittige oefeningen met de bedoeling het gehele lichaam te verstevigen.

In deze lessen zit veel aandacht voor detail, zodat met een persoonlijke aanpak de correcte houding, de juiste ademhaling en de perfecte spierspanning kunnen worden nagestreefd. Zeer belangrijk bij pilates is core strenght = het verstevigen van je innerlijke corset (buik, bekkenbodem, rug).


(Stoel)yoga in bedrijven

Paketten op maat van je team: yoga, stretching, mindfulness, relaxatie, ademhalingsoefeningen. Rust vinden in je hoofd is meer rust krijgen in je hele leven. En dus ook op je werk ;-)

Ik reik jullie reproduceerbare tools aan om via lichaams- en ademhalingsoefeningen vanachter je computerscherm en/of van op je bureaustoel aan yoga en mindfulness te doen.

Ideaal om stijve nekspieren, vermoeide ogen, hoofdpijn door het vele staren naar een computerscherm enz. tegen te gaan. Ook om lage rugpijn of blokkades hoger in de rug te verzachten en zelfs voorkomen.

Stress op het werk? Een zittend beroep? Of wil je gewoon de groepssfeer wat boosten en een uurtje FUN maken? Wij bieden pakketten op maat aan en komen naar jullie toe onder de kantooruren of tijdens de middagpauze.


Vraag vrijblijvend een offerte.

Shiatsu

Shiatsu is een Japanse techniek waarbij middels zachte druk op het lichaam het zelfhelend vermogen van het lichaam van gezonde personen wordt aangesproken. 


Naargelang de manier van werken kan de behandeling rust brengen of net voor dat tikkeltje meer energie, moed en wilskracht zorgen. 


 Bij stressgevoeligheid, piekergedrag, verstoord slaappatroon, vermoeidheid, (hoog)sensitiviteit, artrose, PMS ... Een behandeling duurt 60 minuten.
 Shiatsu wordt steeds bovenop de kleding gegeven. 


Steeds op afspraak en mogelijk bij:
- Huisje Maneschijn Beukendreef 21 Grimbergen
- Studio World Tree Steenkaai 44 Vilvoorde