NIEUW! 

2 RETREATS IN 2020

24-26 januari relax 
27-29 maart detox

*RELAX* Retreat 24-26 januari 2020 VOLZET!!!

In deze koudste periode van het jaar ... Even stilstaan en terug opladen. Grijp deze kans met beide handen voor een zalig yogaweekend in de op en top uitgeruste villa "Le Présbytère" van Gaume Exclusief in het prachtige dorpje Chiny. 

3 dagen / 2 nachten in een gedeelde kamer met per kamer eigen sanitair. 5 uur yoga, ademwerk, mudra, mantra en meditatie.

Naar believen wandelen in de prachtige verstilling van de natuur in putje winter. Veel rust en tijd voor jezelf om je batterijen op te laden.

Bourgondisch vegetarisch eten en drinken, alles met liefde klaargemaakt. We doen ons niets tekort. 's Avonds cocoonen en bijpraten bij het haardvuur met een lekker glaasje in de hand hoort er zeker bij. Gebruik van de sauna is tevens inbegrepen.

Wees er als de kippen bij en boek nu reeds je plaatsje met manlief of vriendin(en).

*DETOX* retreat 27-29 maart 2020 NOG 3 PLAATSEN!!!

Daar is de lente, daar is de zon. Grijp deze unieke kans voor een deugddoend en ontgiftend, maar toch relaxerend yogaweekend, waarna je helemaal opgeladen weer naar huis toe gaat, in de luxueus verbouwde pastoriewoning "Le Présbytère" in het pittoreske dorpje Chiny gelegen in de Gaume streek.

3 dagen / 2 nachten in een gedeelde kamer met per kamer eigen sanitair. 5 uur yoga, ademen, meditatie, mudra en mantra om de energie in je lichaam wakker te schudden na de lange winterperiode. 

Veel wandelen en buiten in de natuur zijn in de magische omgeving. 

Lekker vers biologisch fruit en groenten, smoothies en gezonde voedingssupplementen, alsook heerlijk biologisch (en met liefde klaargemaakte) warme maaltijden. Alles wordt eraan gedaan opdat je fysieke, emotionele en spirituele welzijn verder kan worden ontwaakt. 

Gebruik van de sauna is inbegrepen. Een ondersteunende shiatsu behandeling kan op voorhand of ter plaatse geboekt worden.

Prijs: €295, na 15 februari €320


Spreading Yoga Love


It’s easy to do great work when you believe in what you do
Spreading Love
Spreading Yoga

Spring. 

New ideas, new opportunities, new energy.

Een gelukkig en gezond 2019 gewenst

Christmas

Surrounded by lights

Let them
Shine from within
Radiate into your Life
Enlighten every little, dark corner
Bring more kindness in every little thing you do

One tiny spot of Light is enough
To be seen
To be noticed
To become the seed of a transformation - small or big

Live your Life happier and lighter ...
With your Inner Lights burning
Merry Christmas everyone!


Love,
Sofie.

picture by Photography Sam Tang
Ik promoot graag gezonde voeding. Voeding die je niet enkel vult, maar die je ook werkelijk voedt. Wat voeding zou horen te doen, dus. Interesse in meer? Contacteer me vrijblijvend.
met dank aan fotograaf Frank Uyttenhove

NIEUW!

Vanaf vrijdag 28 september van 19u30 tot 20u30

in S-Line Fitness Meise:
Yoga voor beginners in op de oneven weken
Pilates op de even weken

01/04/18

Happy Easter!Tijdens de paasvakantie gaan de lessen op woensdagnamiddag gewoon door. De twee groepen worden wel samengevoegd. Dit houdt in dat we voor kids van 3 jaar tot 12 jaar een sessie organiseren in Studio World Tree op 4 april van 14u tot 15u15 en op 11 april van 14u tot 15u15. Tot dan!

21/03/18:

Sofie van HUISJE MANESCHIJN krijgt een nieuw huisje. Daarom is het op woensdag 21 maart uitzonderlijk geen ouder-kindyoga in Studio World Tree.

14/02/18

Happy Valentine! Breng straks je favoriete knuffel mee!

10/02/18


Yes! Krokusvakantie! Heb je eens geen zwemles of voetbal deze week? Bij ons gaan de lessen gaan gewoon door! Afspraak in Studio World Tree op woensdag 14 februari voor een speciale Valentijnseditie. 

Om 13u30 voor de kleuters (3-6j) 

Om 14u45 voor de kids (7-12j)

19/01/18

Binnenkort gaan de workshops "familieyoga" van start in Studio World Tree, Groenstraat 7, 1800 Vilvoorde

Eerste yoga-avontuur op zaterdag 3 maart en zondag 4 maart van 15u tot 16u

Wie wil even zijn dukke agenda blokkeren om tijd te investeren in elkaar?

Wie wil op speelse manier uiteenlopende yoga-houdingen aannemen, rust vinden in de eigen adem en voelen wat dat alles met ons lichaam doet. 

Wie wil komen genieten van een uurtje rust en relaxatie met je dierbaren om je heen?

Kom dan aan yoga wil doen met het ganse gezin!

Voorkennis van yoga is niet noodzakelijk, zin om mee te doen des te meer! 


De workshop gaat door vanaf een minimum inschrijving van 5 duo's. Wil je zeker zijn van je plaats, schrijf je dan zeker in via sofiemees@hotmail.com of meld je aan in de studio.


Voor kinderen (3j - 12j) en hun begeleiders (je betaalt 10€ per deelnemer - of per beurt van 8€ op de 10-beurtenkaart van de studio) 


Ik zie jullie heel graag op zaterdag 03/03/18 of zondag 04/03/18 van 15u tot 16u voor ons yoga-avontuur "Naar de boerderij"

03/01/18

Start ouder-kindyoga in Vilvoorde

Dikke kussen aan iedereen die met zijn of haar mama, tante of oma is langsgeweest om de yogales in Studio World Tree van Vilvoorde op te vrolijken. Jullie hebben mijn sessies mede tot een succes gebracht en ben jullie daar allen zeer dankbaar voor. Ik vond het heel fijn jullie blije gezichtjes te mogen begroeten. Vanaf nu is er elke woensdagnamiddag ouder-kindyogales voor kleuters en voor kinderen in de studio. Vond jij het ook zo leuk? Kom dan zeker nog eens langs. 

XX 

31/12/17


Tijd om even naar binnen kijken

Weer wat dichter bij jezelf komen

Vertraag ...

Geniet ...


HUISJE MANESCHIJN wenst je een magische overgang van oud naar nieuw

 

Laten we nu al klinken op een vreugdevol 2018 vol kinderlijk enthousiasme ;-)

25/12/17: Zalig Kersfeest!

01/12/17: We zijn online!


Dankbaarheid