Momenteel neem ik even geen nieuwe behandelingen aan. 

Wat betekent Shiatsu

Shiatsu betekent letterlijk vingerdruk en is gebaseerd op een oude en traditionele Japanse massage therapie. Gegeven op een klassieke katoenen futon op de grond en bovenop de kleding, harmoniseert shiatsu de natuurlijke stroom van energie (Ki of Chi) die door je lichaam stroomt.

De term reiki bestaat uit twee Japanse karakters 霊 rei  (geest) en 気 ki (energie of levenskracht). De Westerse vertaling van reiki "universele levensenergie". Via de warmte van de handen wordt energie, heling en ontspanning doorgegeven. 

In de holistische visie op gezondheid is Ki of Chi is de basis van ons welzijn. Ons immuunsysteem is immers afhankelijk van de vrije doorstroming van Ki. Shiatsu en Reiki heffen blokkades op in de Ki en kunnen zorgen voor innerlijke groei.

Via anamnese gaan we in dit holistisch proces van dichtbij je emoties, gedragspatronen en gedachten onderzoeken, want die kunnen namelijk aan de basis liggen van vele acute en chronische klachten. Spanning in nek, achterhoofd en schouders, hoofdpijn, stress, angsten, spier- en gewrichtspijnen, rugklachten kunnen er baat bij hebben. 

Na een behandeling voel je je als herboren en loop je op wolkjes. Je bloeddoorstroming en het zelf-helend vermogen van je lichaam worden gestimuleerd, de bloeddruk verlaagt, spieren en gewrichten voelen meer ontspannen.