Prijzen groepslessen

Tuinyoga

Groepsles op dinsdagavond bij droog weer.
Te boeken via Momoyoga.
€17 per losse les

Prijzen individuele begeleiding

Individuele lessen (ook Aerial Yoga)

Enkel op afspraak. 
€70 per uur.
Cash te betalen of via de de bank App.

Shiatsu

Enkel op afspraak. 
€90 per behandeling.
Cash te betalen of via de de bank App.

Huisregels

Wat vinden we belangrijk?

We willen je alleen maar het allerbeste aanbieden. Noteer dat je ten alle tijde zorg dient te dragen voor je eigen lichaam, aan welke les je ook deelneemt. Respecteer steeds je grenzen en hou rekening met je de fysieke beperkingen van je lichaam. Heb je een kwetsuur, breng me hiervan op de hoogte voor de les aanvangt.

Veel gestelde vragen

Wat trek ik aan en breng ik mee?
Doe comfortabele en rekbare kleding aan, waar je goed in kan bewegen. Breng een warme trui of je dekentje mee voor tijdens de eindontspanning. Voor hygiënische redenen breng je best eigen matje mee.

Schoenen en sokken heb je niet nodig: yoga en pilates worden traditioneel op blote voeten beoefend. Gelieve geen schoenen te dragen als je de yogaruimte betreedt.

Trek voor de aerial yoga een t-shirt met korte of lange mouwen aan, dit tegen het schuren van het doek tegen je oksels én voor de hygiëne van het doek. Draag geen make-up en juwelen.

Wat met eten en drinken?
Het liefst beoefen je yoga en pilates op een lege maag. Een zware maaltijd eet je het best tot vier uur voor de les, een lichte maaltijd tot twee uur voor de les. Een flesje water kan je eventueel meebrengen. Best start je voldoende gehydrateerd aan een les en tank je nadien goed bij.

Algemeen huisreglement

Lidmaatschap en deelname
Je kan je lessen enkel en alleen boeken via het online reservatie-platform momoyoga. Registreer je zeer eenvoudig via onderstaande link en creëer vlot je eigen persoonlijke account. 

https://www.momoyoga.com/yoga-huisje-maneschijn/

Je kan per losse les betalen of een beurtenkaart aankopen, waarmee je kan deelnemen aan de verschillende lessen.

Een leskaart van Huisje Maneschijn is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar. Indien je geen gebruik maakt van het recht van deelneming aan de lessen, vindt er geen restitutie plaats van het lesgeld.

Wijzigingen lesrooster, prijzen

Het zou kunnen dat een les wordt geannuleerd wegens onvoorziene omstandigheden (zoals bijvoorbeeld ziekte van de docent of slecht weer bij een les in openlucht). Vanzelfsprekend wordt de les dan niet aangerekend. 

Huisje Maneschijn behoudt zich tevens het recht haar prijzen aan te passen. Prijsveranderingen worden gecommuniceerd via de website. Vanaf januari 2024 zal de prijs van een shiatsu behandeling €90 bedragen en de prijs van een privé les €70.


Annuleren

Annuleren van je inschrijving kan enkel via momoyoga (en dus niet via telefoon, sms of e-mail). Bij annulatie tot 6 uur voor de desbetreffende les wordt je sessie automatisch terugbetaald en komt het saldo terug in je krediet. Een gereserveerde les die niet of te laat werd geannuleerd via het online platform zal aangerekend worden. 

Gelieve bij een privé-les of een behandeling 24 uur op voorhand te annuleren. Bij het laattijdig of niet annuleren, behoudt Huisje Maneschijn zich het recht om het volledige tarief aan te rekenen.


Feestdagen en vakantie

Op zon- en feestdagen zijn er geen afspraken mogelijk. 

Vakantie:
Van 22 december 2023 tot en met 7 januari 2024.
Vanaf 9 februari 2024 zullen er geen groepslessen meer plaatsvinden in de zaal te Meise. Er zullen wel nog groepslessen tuinyoga doorgaan te Beukendreef 21, 1850 Grimbergen gedurende de zomerperiode. 


Zwangerschap 

In de eerste drie maanden van de zwangerschap wordt het opstarten van yoga afgeraden. Indien je toch wenst deel te nemen aan de yogalessen is dit geheel op eigen risico en verantwoordelijkheid. 

Schade 

Huisje Maneschijn aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor materiële schade aan de deelnemer.

Huisje Maneschijn is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal en/of schade (zowel direct als indirect) van of aan eigendommen van de deelnemer.

Schade die door de deelnemer al dan niet opzettelijk of door onoordeelkundig gebruik werd toegebracht aan de eigendommen van Huisje Maneschijn of de locatie, dienen te worden vergoed.