Prijzen Groepslessen Back in Balance

Alle Yogalessen in groep

Groepslessen op maandagvoormiddagen,
maandagavonden, donderdagvoormiddagen en donderdagavonden.
Te boeken via Momoyoga.

€17 per losse les
€70 voor 5 beurten (3 maanden geldig)
€130 voor 10 beurten (6 maanden geldig)
€240 voor 20 beurten (9 maanden geldig)
€440 voor 40 beurten (12 maanden geldig)

Prijzen Privé lessen Yoga Huisje Maneschijn 

Individuele Yogalessen 

Eén op één. We houden een uur lang rekening met jouw persoonlijke noden en behoeften.
€65. Het is mogelijk om cash te betalen of per bank App. 
Lessen op aanvraag kunnen ook op locatie en dit vanaf €80 per uur.

Aerial Yoga

Eén op één. We houden een uur lang rekening met jouw persoonlijke noden en behoeften.
€65. Het is mogelijk om cash te betalen of per bank App.

Shiatsu / Reiki

Eén op één. We houden rekening met jouw persoonlijke noden en behoeften op het moment van de behandeling. De duurtijd van 75 minuten omvat een intake gesprek, de behandeling en een beknopte feedback na afloop.
€80. Het is mogelijk om cash te betalen of per bank App.

Huisregels

Wat vinden we belangrijk?

We willen je alleen maar het allerbeste aanbieden. Noteer dat je ten alle tijde zorg dient te dragen voor je eigen lichaam, aan welke les je ook deelneemt. Respecteer steeds je grenzen en hou rekening met je de fysieke beperkingen van je lichaam. Heb je een kwetsuur, breng me hiervan op de hoogte voor de les aanvangt.

Respecteer tevens alle andere deelnemers en respecteer de rust in de zaal. De zaal gaat open een kwartier voor aanvang van de les. De lessen starten stipt. Laatkomers kunnen niet meer binnen als de deuren van de zaal dicht zijn.

Veel gestelde vragen

Wat trek ik aan en breng ik mee?
Doe comfortabele en rekbare kleding aan, waar je goed in kan bewegen. Breng een warme trui of je dekentje mee voor tijdens de eindontspanning. Voor hygiënische redenen breng je best eigen matje mee.

Schoenen en sokken heb je niet nodig: yoga en pilates worden traditioneel op blote voeten beoefend. Gelieve geen schoenen te dragen als je de yogaruimte betreedt.

Trek voor de aerial yoga een t-shirt met korte of lange mouwen aan, dit tegen het schuren van het doek tegen je oksels én voor de hygiëne van het doek. Draag geen make-up en juwelen.

Wat met eten en drinken?
Het liefst beoefen je yoga en pilates op een lege maag. Een zware maaltijd eet je het best tot vier uur voor de les, een lichte maaltijd tot twee uur voor de les.

Een flesje water kan je eventueel meebrengen. Yoga kan het ontgiftingsproces van je lichaam bevorderen. Het is echter niet aangeraden om tijdens een yogales veel te drinken. Best start je voldoende gehydrateerd aan een les en tank je nadien goed bij.

Wat met mijn GSM?
GSM's zijn erg storend tijdens een yogales. Breng hem niet mee in de zaal of zet hem uit of op stil als je de yogaruimte betreedt. 

Algemeen huisreglement

Lidmaatschap en deelname
Je kan je lessen enkel en alleen boeken via het online reservatie-platform momoyoga. Registreer je zeer eenvoudig via onderstaande link en creëer vlot je eigen persoonlijke account. 

https://www.momoyoga.com/yoga-huisje-maneschijn/

Je kan per losse les betalen of een beurtenkaart aankopen, waarmee je kan deelnemen aan de verschillende lessen. De verschillende beurtenkaarten zijn geldig voor alle lessen. 

Een leskaart van Huisje Maneschijn is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar. Indien je geen gebruik maakt van het recht van deelneming aan de lessen, vindt er geen restitutie plaats van het lesgeld.

Wijzigingen lesrooster, prijzen

Garantie dat de les doorgaat is er vanaf vier deelnemers. Indien een les wordt geschrapt wegens te weinig deelnemers, worden de yogi's hiervan op de hoogte gebracht via e-maill. De credits worden teruggeboekt en worden de beurtenkaarten met een week verlengd. 

Wanneer een les wordt geannuleerd wegens onvoorziene omstandigheden (zoals bijvoorbeeld ziekte van de docent of slecht weer bij een les in openlucht), wordt je credit teruggestort en je kaart met een week verlengd.

Huisje Maneschijn behoudt zich tevens het recht haar prijzen aan te passen. Prijsveranderingen zullen tijdig worden gecommuniceerd via de nieuwsbrief en de website.


Annuleren

Annuleren van je inschrijving kan enkel via momoyoga (en dus niet via telefoon, sms of e-mail). Bij annulatie tot 6 uur voor de desbetreffende les wordt je sessie automatisch terugbetaald en komt het saldo terug in je krediet. Een gereserveerde les die niet of te laat werd geannuleerd via het online platform zal aangerekend worden. 

Gelieve bij een privé-les of een behandeling 24 uur op voorhand te annuleren. Bij het laattijdig of niet annuleren, behoudt Huisje Maneschijn zich het recht om het volledige tarief aan te rekenen.


Feestdagen en vakantie

Op feestdagen alsook tijdens de herfst-, kerst en krokusvakantie zijn er geen lessen. Tijdens de grote vakantie is er een wisselend lessenrooster gangbaar. Tijdens de eerste week van september is er geen les.

Vakanties 2023 - 2024
30 oktober - 3 november
25 december - 5 januari
12 - 16 februari

1 - 12 april
18 juli
22 juli
5 augustus - 6 september

Zwangerschap 

In de eerste drie maanden van de zwangerschap wordt het opstarten van yoga afgeraden. Indien je toch wenst deel te nemen aan de yogalessen is dit geheel op eigen risico en verantwoordelijkheid. 

Indien je wegens zwangerschap tijdelijk wil stoppen met de yogalessen kan je beurtenkaart in overleg met Huisje Maneschijn voor bepaalde tijd worden opgeschort. Er kunnen echter geen terugbetalingen plaatsvinden.


Ziekte

Indien de deelnemer door ziekte of door een kwetsuur langer dan 4 weken niet kan deelnemen aan de lessen, kan de vervaldatum van de beurtenkaart in overleg met Yoga Huisje Maneschijn worden verlengd, mits voorleggen van een geldig doktersbewijs. Er kunnen echter geen terugbetalingen plaatsvinden.

Schade 

Huisje Maneschijn aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor materiële schade aan de deelnemer.

Huisje Maneschijn is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal en/of schade (zowel direct als indirect) van of aan eigendommen van de deelnemer.

Schade die door de deelnemer al dan niet opzettelijk of door onoordeelkundig gebruik werd toegebracht aan de eigendommen van Huisje Maneschijn of de locatie, dienen te worden vergoed.