Prijzen

Individuele Yogalessen

Eén op één. We houden rekening met jouw persoonlijke noden en behoeften
Binnen of buiten bij goed weer (tuin of terras)
60' 60€

Live Yogalessen (Charleroyhoeve)

Groepslessen van 75'
15€ per losse les
65€ voor 5 beurten (3 maanden geldig)
120€ voor 10 beurten (5 maanden geldig)
220€ voor 20 beurten (8 maanden geldig)
momenteel enkel online wegens COVID-maatregelen

Online Yogalessen (Zoom)


Groepslessen van 75' 
15€ per losse les
65€ voor 5 beurten (3 maanden geldig)
120€ voor 10 beurten (5 maanden geldig)
220€ voor 20 beurten (8 maanden geldig)

Tieneryoga

Schooljaar 2020 - 2021
Woensdag 14:00 - 15:30
lessen van 90'
10€ per les

Shiatsu of Reiki

Eén op één. We houden rekening met jouw persoonlijke noden en behoeften op het moment van de behandeling 
Intake gesprek + Behandeling
60' 60€
75' 75€ 
90' 90€

Huisregels

Wat vinden we belangrijk?

We willen je alleen maar het allerbeste kunnen aanbieden. Noteer aub dat je ten alle tijde zorg dient te dragen voor je eigen lichaam, aan welke les je ook deelneemt.

Respecteer steeds je grenzen. Hou rekening met je de fysieke beperkingen van je lichaam en met je energieniveau op dat welbepaalde moment. Heb je een kwetsuur of ervaar je ergens in het bijzonder pijn/last, breng me hiervan op de hoogte voor de les aanvangt aub. Bij twijfel aan je gezondheid kan ik je vriendelijk adviseren om een huisarts of specialist te raadplegen. Dank voor je begrip.

Respecteer tevens alle andere deelnemers en hou respecter de rust in de zaal en de stilte vanaf het moment dat je de ruimte betreedt. Gun diegenen die het graag écht stil houden hun deugddoend moment van innerlijke rust. 

Veel gestelde vragen

Vanaf wanneer kan ik aankomen?
Kom zeker op tijd. De lessen starten stipt. Zorg dat je 15 à 10 min. voor aanvang van de les aanwezig bent, zodat je in alle rust op je matje zit op het moment dat de les begint. Laatkomers kunnen niet meer binnen als de deuren van de zaal dicht zijn.

Wat trek ik aan?
Doe comfortabele en rekbare kleding aan, waar je goed in kan bewegen. Alles wat knelt, leidt je af van je yogabeoefening en dat kan niet de bedoeling zijn. Breng iets warms mee voor bij de eindontspanning (een zachte trui of vest) en eventueel een paar sokken.

Wat met schoenen?
Schoenen heb je niet nodig: yoga en pilates worden traditioneel op blote voeten beoefend. Gelieve geen schoenen te dragen als je de yogaruimte betreedt.

Sokken of blote voeten op de mat?
Omdat sokken kunnen schuiven en blote voeten een betere grip geven, adviseren we je om een yoga- en pilatesles op blote voeten te volgen. Zorg dus voor een goede voethygiëne.

Wat met eten?
Het liefst beoefen je yoga en pilates op een lege maag. Een zware maaltijd eet je het best tot vier uur voor de les, een lichte maaltijd tot twee uur voor de les. Voel je je hier niet goed bij, probeer dan eens met een lichte snack; een stuk fruit, een paar noten of een paar rijstwafels.

Wat met drinken?
Een flesje water kan je eventueel meebrengen. Yoga kan het detoxificatieproces van je lichaam in gang te zetten, bevorderen en ondersteunen. Het is echter niet aangeraden om tijdens een yogales te drinken. Je doorbreekt je concentratie en koelt je lichaam af terwijl we net die innerlijke warmte willen opwekken. Best start je voldoende gehydrateerd aan een les, zodat het reinigende effect dat yoga je biedt op gang gebracht en ondersteund wordt. Het drinken van water of een heerlijk kopje biologische thee na de les vult het lichaamsvocht weer snel terug aan.

Wat met mijn GSM?
GSM’s zijn onvermijdelijk een deel van ons leven geworden. Doe je best echter om dit moment van rust even echt in te duiken en volledig te ervaren. Laat je GSM dus liefst zo veel mogelijk achterwege. Zet hem uit, op stil of op vliegtuigmodus als je de yogaruimte betreedt.

Wat neem ik verder nog mee?
Breng voor de hygiëne je eigen matje, kussentje en dekentje mee. Een extra trui of warme sokken voor bij de eindontspanning kan handig zijn. Indien je (nog) niet in het bezit hebt van een yogamat, geef ik je graag een woordje uitleg omtrent de aankoop van een matje. Ook kan ik je er eentje uitlenen dat je kan bijhouden tot je een eigen matje hebt kunnen aankopen.

Wat met de recente COVID-19 maatregelen?
Er wordt steeds voor eenieders veiligheid gezorgd. De maximale bezetting van de zaal werd berekend aan de hand van de veiligheidsvoorschriften. Reserveren is verplicht en vol is vol. Mondmaskers worden verplicht bij het betreden en verlaten van de zaal, tot je veilig en wel op je eigen matje geïnstalleerd bent. De matjes worden steeds op anderhalve meter van elkaar gelegd en er wordt grondig verlucht en ontsmet voor de les en tussen twee lessen door. 

Algemeen huisreglement

Lidmaatschap en deelname
Je kan je lessen enkel en alleen boeken via het online reservatie-platform momoyoga. Registreer je zeer eenvoudig via onderstaande link en creëer vlot je eigen persoonlijke account. 
https://www.momoyoga.com/yoga-huisje-maneschijn/register/

Zorg dat je bij reservatie van je favoriete les(sen) voldoende doorklikt tot je een reserveringsbevestiging ontvangt. Zonder die bevestiging is je reservatie namelijk niet definitief. Je ontvangt tevens een herinneringsmail de ochtend van de dag voor de geboekte les. Reserveer je daarna, dan ontvang je de herinnering niet. 


De betaling van de lessen vindt plaats via overschrijving alvorens de les aanvangt.

Alle lessen hebben een duurtijd van 75 minuten. Meer tijd om in te tunen, meer tijd om af te sluiten, meer mogelijkheden om even stil te staan bij een bepaalde houding of een ademhalingsoefening. Het zal je yogapraktijk alleen maar ten goede komen.

Je kan per losse les betalen of een beurtenkaart aankopen, waarmee je kan deelnemen aan de verschillende lessen. De verschillende beurtenkaarten / abonnementen zijn geldig voor alle lessen en zijn volledig volgens jouw wensen, noden en behoeften. 

Een leskaart of abonnement van Huisje Maneschijn is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar. Indien je geen gebruik maakt van het recht van deelneming aan de lessen, vindt er geen restitutie plaats van het lesgeld.

In deze uitzonderlijke tijden van de huidige COVID-19 crisis, waardoor de lessen voorlopig noodgedwongen enkel online kunnen plaatsvinden, kan je aanvragen om je beurtenkaart te verlengen indien je niet in de mogelijkheid zou zijn om de online lessen mee te volgen. Stuur me hiervoor gerust een e-mail.

Wijzigingen lesrooster, prijzen

Uiteraard proberen alle lessen zo veel mogelijk te laten doorlopen. Huisje Maneschijn behoudt zich echter het recht voor de indeling van het lesrooster en de locatie te wijzigen wegens onvoorziene omstandigheden, ziekte, vakantie, ...

Bij deelname van slechts vier personen aan een les heeft Huisje Maneschijn het recht te beslissen om de les niet te laten doorgaan. Garantie dat de les doorgaat is er vanaf vijf deelnemers.

Huisje Maneschijn behoudt zich tevens het recht haar prijzen aan te passen. Prijsveranderingen zullen tijdig worden gecommuniceerd via de nieuwsbrief en de website.


Annuleren

Indien je verhinderd bent voor een les, kan je annuleren via het online boeking systeem momoyoga. Bij annulatie tot 6 uur voor de desbetreffende les wordt je sessie automatisch terugbetaald en komt het saldo terug in je krediet. Een gereserveerde les die niet of te laat werd geannuleerd via het online platform zal aangerekend worden.

Annuleren kan dus enkel en alleen nog via momoyoga. Annulaties via telefoon, sms, bericht en/of e-mail zullen niet aanvaard worden.

Wanneer er onverwachts een les komt te vervallen wegens onvoorziene omstandigheden (zoals bijvoorbeeld ziekte van de docent of onvoldoende deelnemers), dan wordt het saldo automatisch teruggestort in je krediet van je beurtenkaart. Heb je per losse les betaald, dan kan je het saldo van die losse les uiteraard overdragen naar een volgende sessie. Retributie is echter niet mogelijk. 


Feestdagen en vakantie

Op feestdagen en tijdens schoolvakanties is Huisje Maneschijn gesloten. Dit zal steeds tijdig worden gecommuniceerd in de lessen alsook via e-mail. Je kan die dagen dan ook niet reserveren via het online platform.

Sluiting van de studio wegens omstandigheden buiten de schoolvakanties wordt tijdig gecommuniceerd in de les en per e-mail. Die dagen zal je niet online kunnen reserveren.

Zwangerschap 

In de eerste drie maanden van de zwangerschap wordt het beoefenen van yoga afgeraden. Indien je toch wenst deel te nemen aan de yogalessen is dit geheel op eigen risico en verantwoordelijkheid. 

Indien je wegens zwangerschap tijdelijk wil stoppen met de yogalessen kan je beurtenkaart in overleg met Huisje Maneschijn voor bepaalde tijd worden opgeschort. Er kunnen echter geen terugbetalingen plaatsvinden.

Er zijn speciale lessen en aanbiedingen voor mama's in spe. Je kan altijd in die specifieke lessen aansluiten.


Ziekte

Indien de deelnemer door ziekte of door een kwetsuur langer dan 4 weken niet kan deelnemen aan de lessen, kan de vervaldatum van de beurtenkaart in overleg met Huisje Maneschijn voor bepaalde tijd worden verlengd, mits voorleggen van een geldig doktersbewijs. Er kunnen geen terugbetalingen plaatsvinden.

Indien je wegens langdurige ziekte even wenst te stoppen met de yogalessen bespreken we uiteraard de opschorting van je leskaart voor een bepaalde duur.

Schade 

Huisje Maneschijn aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor materiële schade aan de deelnemer.

Huisje Maneschijn is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal en/of schade (zowel direct als indirect) van of aan eigendommen van de deelnemer.

Schade die door de deelnemer al dan niet opzettelijk of door onoordeelkundig gebruik werd toegebracht aan de eigendommen van Huisje Maneschijn of de locatie, dienen te worden vergoed.