Wie ben ik?

Waar sta ik voor?


Als kind steeds met mijn hoofd in de wolken, mijmerend de maan observerend. Ze volgde mij overal en altijd. Veilig en beschermd was ik door haar zachte gloed.

Als tiener filosoferend, zoekend en diep pijnzend over de natuur en de dingen des leven, alsook experimenterend en onderzoekend. Langzaam maar zeker mijn plaatsje hier op aarde opeisend.

Als volwassene,

S  til maar toch Sociaal
O penhartig en Optimistisch
F ragiel plus Flexibel
I  ntrovert en o zo Intuïtief
E mpathetisch en Emotioneel 

Hunkeren we niet allen naar wat meer diepgang en zingeving. Laat het leven aan de oppervlakte los, maar neem elk moment wat je wordt gegeven ter harte. Pak het met beide handen aan en zie het als een opportuniteit om er helemaal in te duiken. 


Kan ik iets voor jou betekenen op je reis naar innerlijke rust, meer veerkracht en zelfontplooiing? Kan ik je met mijn opgewektheid, enthousiasme, doorzettingsvermogen en immer aanwezige leergierigheid inspireren? Ik leer je de beste versie van jezelf te worden.


Graag wens ik jou de mogelijkheid toe dit op jouw eigen manier in te vullen en toe te passen, volgens jouw mogelijkheden op elk welbepaald moment, zodat je ten alle tijde authentiek kan blijven aan wie je echt bent. Dankbaarheid voor wat al je hebt is namelijk de sleutel tot het ontvangen van meer.


Ik wens je al de liefde in de wereld,
Sofie. 

Foto van Nancy Verbesselt @ Grimab Photography

Curriculum


"Chakra Prana Vinyasa Teacher Training" 2020 (35h) "Samudra Global School of Living Yoga" "Yogalovers" Mechelen

"The arts of Lunar Flowing" 2019 (25h) "Puro Yoga" Leuven

"Elemental Prana Vinyasa Teacher Training" 2019 (100h) "Samudra Global School of Living Yoga" "Puro Yoga" Leuven

"Roots Prana Vinyasa Teacher Training" 2018 (200h) "Samudra Global School of Living Yoga" "Puro Yoga" Leuven

"Shiatsu Training" 2017 "Sa t' sam Shiatsu and Health Practice" Vilvoorde

"Onderzoek in de Biomedische wetenschappen" 2014 - 2015 Klinische Farmacologie "Faculteit Biomedische Wetenschappen KULEUVEN"

"Master in de Farmaceutische Wetenschappen" 1998 - 2003 Farmaceutische Zorg "Faculteit Farmaceutische Wetenschappen KULEUVEN"

Huisreglement

Ik wil je alleen maar het allerbeste kunnen aanbieden. Noteer dat je ten alle tijde zorg dient te dragen voor je eigen lichaam. Respecteer steeds de grenzen van je lichaam en de grenzen van de yogadocent en de andere beoefenaars.

Lees ook zeker het Algemene Huisreglement onder het tabblad
"Prijzen en Huisregels"