Wie ben ik?

Hallo! Mijn naam is Sofie. Vanaf het moment dat ik in contact kwam met yoga, speelde ik met de gedachte om deze passie verder door te geven aan iedereen die op mij pad kwam; klein én groot. Als dertiger en jonge mama begon mijn professionele yogacarrière met kinderen en kinderyoga. Gaandeweg werd het aanbod uitgebreid met tieners en volwassenen.


Zelf besef ik maar al te goed hoe moeilijk het soms is om overeind te blijven in deze moderne tijden vol onrust en stress. Yoga kan je daarbij helpen. Het is namelijk veel meer dan houdingen aannemen op een mat. De ademhaling die o zo belangrijk is en die je dieper en dieper in een beweging kan brengen, hebben we continu bij ons. Het is dan ook de belangrijkste tool om instant te rust te komen. Concentratie op één punt en het leren ontspannen van je lichaam zit in elk van mijn lessen verweven. 


Regelmatige yoga-beoefening helpt je om beter je aandacht te houden bij je werk, bij je dagdagelijkse taken en/of beslommeringen of in de klas.


Nieuwsgierig geworden naar meer? Kom maar eens langs. We ontvangen je met open armen.


All the love in the world,

Sofie. 
Omdat we steeds een goed resultaat beogen en steevast op een veilige manier willen kunnen blijven werken, dienen gekende lichamelijke problemen en ongemakken, blessures of kwetsuren bij de deelnemende personen steeds op voorhand gemeld en besproken te worden. 

Interessante links

Drager van het Jip & Jan Academie kwaliteitskeurmerk

Gediplomeerd door de Belgische Shiatsu Federatie (BSF)

In samenwerking met Zorgboerderij Huppeldepup VZW

In samenwerking met Studio World Tree


In samenwerking met Bodycomplex


In samenwerking met S-Line Fitness

Vermeld op www.yogatherapeut-info.be