Video Gentle Clouds in the Sky passing by

incl. VAT, free shipping

Delivery Time 1 - 3 Business days

In deze rustige en bijzonder harmoniserende les focussen we op de visualisatie van wolken in de lucht die passeren en zo alles te leren plaatsen en aanvaarden wat er in de uitgestrektheid van de hemel passeert.

Product Informatie

De video van deze yogales wordt verstuurd via WeTransfer met een link die opent via Zoom en blijft in jouw bezit.

Duurtijd

Created with Sketch.

Alle lessen duren ongeveer 1 uur 15 minuten.

Product Details

Created with Sketch.

Voor wie het graag rustig aandoet en wie houdt van mindful bewegen. We gaan van de ene rustige houding over naar de andere in een kalme en korte flow. Twee tot zelfs vijf minuten in een houding 'marineren' is hier geen uitzondering. We nemen vooral de tijd om rust en relaxatie te laten insijpelen. Voel hoe je over kan geven aan de zwaartekracht, hoe je met iedere ademhaling dieper weg kan zinken in een steeds diepere ontspanning en relaxatie, hoe je bindweefsel het werk voor je overneemt. Deze les is er één met veel focus op de pranayama (ademhaling), waarin je wordt geprikkeld om je continu af te vragen wat je voelt in je lichaam en wat het met je doet. Er wordt elke keer een spreuk, een gedicht of een yogaquote aangeboden, waarover je kan filosoferen indien gewenst.

Speciale Instructies

Created with Sketch.

Kies een plekje in huis waar je niet gestoord kan worden. Maak het gezellig, dim de lichten en/of laat een kaarsje branden. Rol je yogamat uit, neem je deken en kussen alvast klaar, kom toe in je lichaam en geniet met volle teugen!