Video Gentle New Beginnings

incl. VAT, free shipping

Delivery Time 1 - 3 Business days

Een redelijk intense les, ideaal om de dag fris en monter aan te vangen. We starten met ritmische zonnegroeten, ustrasana is de piekpose en eindigen doen we badend in een weldadige yoga nidra; de eenvoudige, maar o zo effectieve bodyscan. 

Product Informatie

De video van deze yogales wordt verstuurd via WeTransfer met een link die opent via Zoom en blijft in jouw bezit.

Duurtijd

Created with Sketch.

Door de lange eindmeditatie duurt deze les 1 uur 23 minuten.

Product Details

Created with Sketch.

Deze rustige les vinyasa yoga is geschikt voor iedereen en alle niveaus. Onder het motto: "Jouw lichaam jouw yoga", vind je een poort om als het ware één te worden met jezelf. Eén zijn met jezelf impliceert een mooie verbinding met de rest van de wereld. "Zo binnen, zo buiten." Voor de liefhebbers van de authentieke, traditionele yogafilosofie en de unie tussen lichaam, geest en ziel. De houdingen worden iets langer aangehouden en een shavasana of lijkhouding tussendoor vormt zeker geen uitzondering. Pranayama, oogyoga, gezichtsyoga, om chanten of een mantra zingen, yoga nidra ... Deze technieken komen allemaal aan bod in deze bijzonder harmoniserende les.

Speciale Instructies

Created with Sketch.

Kies een plekje in huis waar je niet gestoord kan worden. Maak het gezellig, dim de lichten en/of laat een kaarsje branden. Rol je yogamat uit, neem je deken en kussen alvast klaar, kom toe in je lichaam en geniet met volle teugen!