Video Gentle Om Mani Padme Hum

incl. VAT, free shipping

Delivery Time 1 - 3 Business days

Eer het heilig juweel de lotus in jou. De lotus groeit door modder en baant zich een weg baant door troebel water eer ze in al haar glorie kan bloeien. Kunnen we dit gegeven zien als een metafoor voor het leven zelf? Soms is het immers ploeteren en doorzetten eer je de vruchten kan plukken. 

Product Informatie

De video van deze yogales wordt verstuurd via WeTransfer met een link die opent via Zoom en blijft in jouw bezit

Duurtijd

Created with Sketch.

Deze les duurt door een extra lange shavasana en eindmeditatie 1 uur en 20 minuten.

Product Details

Created with Sketch.

Voor wie het graag rustig aandoet en wie houdt van mindful bewegen. We gaan van de ene rustige houding over naar de andere in een kalme en korte flow. Twee tot zelfs vijf minuten in een houding 'marineren' is hier geen uitzondering. We nemen vooral de tijd om rust en relaxatie te laten insijpelen. Voel hoe je over kan geven aan de zwaartekracht, hoe je met iedere ademhaling dieper weg kan zinken in een steeds diepere ontspanning en relaxatie, hoe je bindweefsel het werk voor je overneemt. Deze les is er één met veel focus op de pranayama (ademhaling), waarin je wordt geprikkeld om je continu af te vragen wat je voelt in je lichaam en wat het met je doet. Er wordt elke keer een spreuk, een gedicht of een yogaquote aangeboden, waarover je kan filosoferen indien gewenst.

Speciale Instructies

Created with Sketch.

Kies een plekje in huis waar je niet gestoord kan worden. Maak het gezellig, dim de lichten en/of laat een kaarsje branden. Rol je yogamat uit, neem je deken en kussen alvast klaar, kom toe in je lichaam en geniet met volle teugen!