Video Spicy Urdhva Dhanurasana aka The Wheel

incl. VAT, free shipping

Delivery Time 1 - 3 Business days

Yes, deze les is een backbending les. Je opent de flanken geleidelijk aan en komt zo eventueel tot omgekeerde boog. Indien je dit niet wenst, wordt er een alternatief aangeboden.

Product Informatie

De video van deze yogales wordt verstuurd via WeTransfer met een link die opent via Zoom en blijft in jouw bezit.Duurtijd

Created with Sketch.

Deze les duurt 1 uur en 13 minuten.

Product Details

Created with Sketch.

Voor de yogi die graag uitgedaagd wordt. Diegene die het liefst zijn of haar grenzen opzoekt, die ervan houdt quasi continu in beweging te zijn en via de inspanning van een opzwepende flow in een weldadige ontspanning kan en wil komen. Verwacht je aan een reeks zonnegroeten, veel krachtige en staande asana's, (arm)balanshoudingen, een snuifje core- en stabiliteit gegoten in een pittige flow met een grappige en uitdagende peak pose als toppunt van de les. Een inversie of omgekeerde houding na de peak pose en helemaal tegen het einde wat meer zittende asana's, pranayama en als welverdiende afsluiter het magische ingrediënt shavasana. Je voelt je als herboren na deze les, vol nieuwe energie en toch met een rustige geest en een relax lichaam.

Speciale Instructies

Created with Sketch.

Kies een plekje in huis waar je niet gestoord kan worden. Maak het gezellig, dim de lichten en/of laat een kaarsje branden. Rol je yogamat uit, neem je deken en kussen alvast klaar, kom toe in je lichaam en geniet met volle teugen!