Video Yogalates Arms on Fire

incl. VAT, free shipping

Delivery Time 1 - 3 Business days

Neem bij aanvang een paar gewichtjes bij de hand (een drinkbus gevuld met water is ook een optie). Na deze les zal je met zekerheid je beide armen voelen. Zo zijn ze helemaal klaar om die zomertopjes te duiken. 

Product Informatie

De video van deze yogales wordt verstuurd via WeTransfer met een link die opent via Zoom en blijft in jouw bezit. 

Duurtijd

Created with Sketch.

Alle lessen duren ongeveer 1 uur 15 minuten.

Meestal echter enkele minuten langer ... Ik vind het immers zo fijn om les te geven en enthousiast als ik ben, kan ik bijna nooit op tijd stoppen met doceren ;-)

Product Details

Created with Sketch.

Deze mix van yoga en pilates focust op kracht ontwikkelen alsook lenigheid. Yogalates kenmerkt zich door veel stabiliteitstraining aan de hand van repetitieve bewegingen. Door dezelfde oefening een aantal keren na elkaar te doen, kan je je immers goed concentreren op een bewuste en juiste uitvoering. Staande houdingen alsook liggende posities wisselen elkaar af en nu en dan passeert er een zonnegroet de revue. Elke les is anders, soms focussen we op een bepaalde spiergroep (buikspiercultivatie komt sowieso elke sessie aan de beurt), een andere keer nemen we het volledige lichaam onder de loep.

Speciale Instructies

Created with Sketch.

Kies een plekje in huis waar je niet gestoord kan worden. Maak het gezellig, dim de lichten en/of laat een kaarsje branden. Rol je yogamat uit, neem je deken en kussen alvast klaar, kom toe in je lichaam en geniet met volle teugen!