Video Yogalates Balance between Action and Ease

incl. VAT, free shipping

Delivery Time 1 - 3 Business days

We balanceren de drie gunas; rajas (actie en energie), tamas (rust en relaxatie) en sattva (de natuurlijke staat van bewustzijn, aanwezig zijn). De sessie begint zeer intens en wordt steeds rustiger en rustiger. Energie te over na deze work-out. 

Product Informatie

De video van deze yogales wordt verstuurd via WeTransfer met een link die opent via Zoom en blijft in jouw bezit.

Duurtijd

Created with Sketch.

Deze les duurt een klein uur en een kwart.

Product Details

Created with Sketch.

Deze mix van yoga en pilates focust op kracht ontwikkelen alsook lenigheid. Yogalates kenmerkt zich door veel stabiliteitstraining aan de hand van repetitieve bewegingen. Door dezelfde oefening een aantal keren na elkaar te doen, kan je je immers goed concentreren op een bewuste en juiste uitvoering. Staande houdingen alsook liggende posities wisselen elkaar af en nu en dan passeert er een zonnegroet de revue. Elke les is anders, soms focussen we op een bepaalde spiergroep (buikspiercultivatie komt sowieso elke sessie aan de beurt), een andere keer nemen we het volledige lichaam onder de loep.

Speciale Instructies

Created with Sketch.

Kies een plekje in huis waar je niet gestoord kan worden. Maak het gezellig, dim de lichten en/of laat een kaarsje branden. Rol je yogamat uit, neem je deken en kussen alvast klaar, kom toe in je lichaam en geniet met volle teugen!